Informații generale

Dacă aveți întrebări despre contul dvs., parola, facturare, sau dacă aveți o problemă tehnică, vă rugăm să mergeți la Întrebări frecvente și suport de pagini.

Noi să CameraLux?

Bine ati venit la CameraLux, cel mai bun site de live cams! Pe CameraLux, puteți viziona live webcam-uri cu modele de amatori și real, staruri porno, și puteți discuta cu ei prea! Toate chat-uri și clipuri video în direct (cu excepția cazului în care alegeți o pre-înregistrate show). Poti discuta cu un model, sau puteți viziona doar le efectua un show privat pentru tine!

Mai jos puteți găsi cele mai frecvente întrebări și soluții comune CameraLux probleme. Vă rugăm să nu ezitați să contactați departamentul nostru de asistență pentru clienți live cu întrebări și preocupări

Întrebări Frecvente

Bine ati venit la CameraLux FAQ. Am enumerat câteva răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări. Dacă nu găsiți o soluție la problema dumneavoastră, contactați serviciul de asistență pentru un răspuns rapid.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Asistență Pentru Clienți

Daca intrebarea ta nu are raspuns aici, sau dacă aveți o problemă tehnică, reprezentanții noștri de asistență clienți este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an pentru a ajuta.

CONTACTAȚI SPRIJINUL NOSTRU PENTRU CLIENȚI

Facturare Servicii Pentru Clienți

Oferim discret de facturare pentru clienții noștri. Ar trebui să vă decideți să accesați oricare dintre marcat în mod clar plătit servicii de facturare declarație va afișa unul dintre următoarele:

  • Epoch.com*cameralux
  • SEGPAY*LUX
  • CCBILL.COM
  • Conteudo1u2wn3
  • WirecardLUX

Epoch Suport De Facturare

Vă rugăm să vizitați http://www.epoch.com

SEGPAY Suport de Facturare

Vă rugăm să vizitați https://cs.segpay.com/