Gold Shows

Want an extra special show on CameraLux? Check out our "GOLD SHOWS", and we promise you won't be disappointed. "GOLD SHOWS" are exclusive shows, created by cam models to show off their special talents. These are live shows, but the content is chosen by the models. You need tokens to participate. These "GOLD SHOWS" get really wild, you won't want to miss out!   

Nu gold shows încă

Ce Este UN GOLD SHOW?

Un "GOLD SHOW" este un prepaid show. Modelul decide ce vor face în spectacolul lor, cât timp acesta va fi, și cât de mult membrii trebuie să contribuie la ceas. Modelul stabilește un obiectiv de numărul de "jetoane" vor înainte de a va începe show-ul, și cât timp va aștepta pentru a ajunge la acest obiectiv. Modelul poate alege pentru a începe spectacolul înainte de a se ajunge la obiectivul, sau pot alege să anulați. Dacă un model anulează un spectacol, toți membrii vor fi rambursate, iar modelul nu primește nimic.

Conținutul de AUR "a ARĂTA" este decis de către model. Telespectatorii au posibilitatea de a discuta între ei, dar modelele nu discuta cu spectatorii, ei se concentrează pe furnizarea de o super sexi XXX show. După ce începe spectacolul, toți membrii care au platit vor fi luate la o cameră de chat exclusiv în cazul în care spectacolul se va întâmpla. Puteți contribui mai mult decât suma minimă de token-uri, dacă doriți să înceapă mai repede. Telespectatorii sunt în măsură să vină și să plece din emisiune după ce au plătit, și telespectatorii pot plăti pentru a alăturați-vă arată în orice moment, odată ce acesta a început. Rambursările sunt date doar dacă un model anulează un spectacol, nu se termina spectacolul, sau există o problemă de conexiune.